Hasan Arat: Fatih Terim iyi dosttur

Fatih Terim Beşiktaş İddiaları Güçleniyor

Başkan Hasan Arat ve Asbaşkan Hüseyin Yücel'in Açıklamaları

Fatih Terim’in Panathinaikos ile yollarını ayırmasının ardından, Beşiktaş ile ilgili iddialar güçlenmeye başladı. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın ve Asbaşkan Hüseyin Yücel'in açıklamaları, Terim'in adının Beşiktaş ile anılmasına neden oldu.

Başkan Hasan Arat, "Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin dışında Türk adaylar da var. Yerli olunca illa Türkiye'den olması gerekmiyor" ifadelerini kullandı. Ardından Asbaşkan Hüseyin Yücel, “Jose Mourinho ile görüşmeler olumsuz sonuçlanırsa alternatif isimler Türk olarak aynı ayarda" dedi. Bu açıklamalar, Terim ile Beşiktaş'ın adlarının yan yana anılmasını daha da kuvvetlendirdi.

Hasan Arat'ın Yıllar Önceki Sözleri

Fatih Terim ve Beşiktaş gündemi yoğunlaşırken, Başkan Hasan Arat'ın yıllar önce Galatasaray ile özdeşleşmiş Terim için söylediği sözler akıllara geldi. Arat, Terim ile ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"İyi Bir Dosttur, İyi Bir Adanalıdır"

"Fatih Terim hoca benim abimin takım arkadaşıydı. Abim rahmetli olduğunda yanı başımızdaydı. İyi bir dosttur. İyi bir Adanalıdır."

"Adana’ya çok aynı dönemlerde oynadık. Onlar futbol oynuyordu, biz basketbol. Bunlar tabii çok kıymetli dostluklardır. Her zaman onunla gurur duyduk."

Terim'in Beşiktaş'a Gelme Olasılığı

Beşiktaş'ta her ne kadar yüksek sesle dillendirilmese de, Fatih Terim gündemi varlığını sürdürüyor. Hasan Arat ve Hüseyin Yücel'in açıklamaları, bu olasılığı güçlendirdi. Fatih Terim'in, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olup olmayacağı, taraftarlar ve futbol kamuoyu tarafından merakla takip ediliyor.

Beşiktaş'ın teknik direktörlük konusunda alacağı karar, önümüzdeki dönemde belirleyici olacak. Fatih Terim'in Beşiktaş ile ilgili iddiaları ve kulüpteki gelişmeler, futbolseverler tarafından yakından izleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI