Indi ve Atınç için son pazarlıklar

Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş’in uzun süredir ısrarla istediği stoper transferinde imza aşamasına geldi.

Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş’in uzun süredir ısrarla istediği stoper transferinde imza aşamasına geldi.

Porto forması giyen Martins İndi’yi listesinin başında tutan siyah-beyazlılar, tecrübeli savunmacı için Portekiz kulübüyle kıran kırana pazarlık yapıyor. Porto’dan kiralama bedelinde indirim yapmasını bekleyen yöneticiler, maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Martins İndi’yi resmen kadroya katacak.

Siyah-beyazlılar, Portekiz kulübünün indirime yanaşmaması halinde ise daha önce resmi teklif götürülen Valencia’nın Tunuslu stoperi Aymen Abdennour’un işini bitirmeye çalışacak. Beşiktaş ayrıca geçen sezon Redbull Leipzig’e sattığı Atınç Nukan’ı kiralamak için de pazarlıklarını sürdürüyor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI