İşte Beşiktaş'ın transfer listesi

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi

Ara transferde kadrosuna 3 takviye yapmayı planlayan Beşiktaş yönetiminin hedefindeki isimler belli oldu…

ŞENOL GÜNEŞ İSİMLERİ BELİRLEDİ

Bir yandan sakatlar, bir yandan ilk yarıda son haftalara girilirken alınan Kasımpaşa yenilgisi Beşiktaş’ta sinirleri gerdi. Siyah beyazlı kulüp, şanssız sakatlıkların ardından devre arasında 3 mevkiye takviye kararı aldı.

Yönetim, teknik heyetin talepleri doğrultusunda hedefleri belirledi ve çalışmalara hız verdi. Liste başında bulunan isimlerin stoper, sol açık ile forvet mevkilerinde yer almaları dikkat çekti…

İŞTE ADAYLAR:

DOMAGOJ VIDA – DINAMO KIEV

Dinamo Kiev forması giyen 27 yaşındaki savunmacı, stepne durumunda bulunuyor. Vida, sezon başında da gündeme gelmiş, ancak fiyatı pahalı bulununca alınmamıştı. Tecrübeli oyuncu, EURO 2016’da Hırvatistan’ın en başarılı futbolcuları arasında yer aldı.

MESSIAS – CRUZEIRO

Daha önce de Beşiktaş’ın gündemine gelen ancak yüksek maliyetinden ötürü alınamayan Cruzeirolu yıldız da tekrar hedefte. 1.81 metre boyundaki Messias, bu sezon 8 maçta oynadı, 1 gol attı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Kartal’ın kadrosunda görmek istediği stoperlerden biri de Manoel Messias. 26 yaşındaki stoper için kulübü Cruzeiro ile bir süredir pazarlıklar sürüyor. Bonservisi 3’e bölünmüş olan tecrübeli oyuncu için siyahbeyazlılar kasasından en fazla 3.5 milyon euro çıkarmayı planlıyor. Oyuncunun bonservisine sahip olan Cruzeiro ve Paranense ise rakamın 5 milyon euro’dan aşağı düşmesini istemiyor

MERGİM MAVRAJ

Kariyerini Köln’de sürdüren Mavraj ilk yarıda 16 maçın tamamında 90 dakika forma giydi. Tam bir istikrar abidesi olan 1.89 boyunda, 30 yaşındaki savunmacı sol ayağını kullanıyor. İkili mücadelelerde ve kafa topu kazanmada tam bir uzman olan Mavraj’ın eksi özelliği ayağını iyi kullanamaması. Beşiktaş, Almanya’dan transfer ettiği Marcelo’dan bir hayli memnun olduğu için Mavraj ismine de sıcak bakılıyor.

YAROSLAV RAKITSKY – SHAKHTAR DONETSK

Savunmada senelerdir yaşanan sıkıntıyı çözmek isteyen yönetim, 27 yaşındaki Shakhtar Donetsk stoperini ilk sıraya koydu. Ukrayna Milli Takımı’nda da oynayan 1.80 metre boyundaki Rakitsky, bu sezon 19 resmi maçta forma giydi, 3 asist yaptı.

EL YAKIYOR

Beşiktaş’ta hem yönetimin hem de teknik heyetin çok istediği Yaroslav Rakitsky için Shakhtar Donetsk 7 milyon euro’nun altına düşmüyor. Beşiktaş ise bu rakamlara çıkmak istemediği için transferin önü tıkanıyor..

FORSTER – ZORYA

Beşiktaş’ın uzun stoper listesindeki isimlerden biri de Rafael Forster. Zorya Luhansk formasıyla Fenerbahçe’ye karşı Avrupa Ligi’nde 2 maça çıkan 26 yaşındaki stoper bir hayli beğenildi. Oyuncunun maliyet açısından uygun olması da Kartal’ı cezbediyor. Forster de Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor. Kariyerinde bir değişiklik isteyen başarılı stoper Beşiktaş’tan gelecek resmi teklifi bekliyor.

LEANDRO ALMEIDA – PALMEIRAS

Kartal’da stoper listesine giren son isim Leandro Almeida. 29 yaşındaki futbolcu menajerler aracılığıyla siyah-beyazlı kulübe önerildi. Beşiktaş cephesi bu isme fazla sıcak bakmasa da alternatif olarak listede.

SAMED KILIÇ – AUXERRE

Fransız basının gündeme getirdiği Samed Kılıç, orta sahada forma giyiyyor. Henüz 20 yaşında olan Samed bu sezon Ligue 2’de forma giydiği 10 maçta 1 gol atmayı başardı.

SAMUEL ETO’O – ANTALYASPOR

Antalyaspor’un yıldız oyuncusu için Ömer Şişmanoğlu ve bir miktar parayla takas önerisi gündemde. Son haftalarda form grafiği yükselişe geçen Eto’o, 11 lig maçında 5 gol attı, 1 de asist yaptı.

JAHMIR HYKA – LUZERN

Arnavut oyuncu, iki mevkide oynayabiliyor. Luzernli Hyka, bu sezon 19 maçta 6 gol atıp, 4 de asist yaptı. İsviçre kulübünün kapıyı 2 milyon Euro’dan açtığı öne sürüldü.

EDER – LILLE

Beşiktaş’ın forvet adaylarından biri ise Lille’de forma giyen Portekzili oyuncu Eder… Bu sezon Lille formasıyla ligde 14 maça çıkan Eder’in 2 golü bulunuyor.

CARLOS BACCA – AC MILAN

Milan’dan ayrılabileceği iddia edilen golcü Carlos Bacca, bu sezon Serie A’da 14 maçta 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

ORLANDO BERRIO – ATLETICO NACİONEL

Beşiktaş’ın Kolombiya çıkartması sonunda 3 isim gündeme geldi. Bunlardan biri Orlando Berrio. 25 yaşındaki forvet hızı ile dikkat çekiyor.

ANDRES IBARGUEN – ATLETICO NACIONEL

Beşiktaş’ın Kolombiya’dan istediği diğer bir forvet ise Ibargüen. 24 yaşındaki futbolcu hem forvet, hem de forvet arkası oynayabiliyor.

MIGUEL BORJA – ATLETICO NACIONEL

Beşiktaş’ın Kolombiya seferindeki en dikkat çekici oyuncu Borja oldu. Borja, bu sezon 19 maçta 14 gol attı. Yaz Olimpiyatlarında Kolombiya Milli Takım formasını giymişti. Borja’nın bonservisi 1.75 milyon Euro.

Hürriyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI