Maçtan sonra duş almayan var!

Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba, gelecek sezonun planlaması hakkında Asist Analiz'e önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba, gelecek sezonun planlaması hakkında Asist Analiz'e önemli açıklamalarda bulundu. Aybaba, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'çürümüş' açıklamasının arkasında olduğunu belirterek vurguladı: "Söylemler değil, oyun önemli. Yıllardır disiplinsiz davranışlara ceza bile verilmemiş. Bu çürümüşlük sadece oyuncu için değil. Maçtan sonra duş almayan, gülerek gidenler var. Nasıl olacak? Bu söylemden sonra takım daha iyi oynadı, oynamayacak demişlerdi."

Teknik Direktör Santos'un Uyum Sorunları ve Başkan Baskısı

Aybaba, teknik direktör Santos'un uyum sorunlarına da değindi: "Başkanımıza sürekli baskı yapıldı. Kariyerli, tecrübeli, isim bir hoca gelsin diye. Santos geldikten sonra uyumu kuramadı."

Semih'in Transferine İlişkin İlginç Yorum

Semih'in transferine dair de konuşan Aybaba, ilginç bir ifade kullandı: "Semih'i 30 milyon Euro'ya vermeyiz, 50 milyon Euro'ya hemen veririm. Bando, mehter takımıyla uğurlarız. Böyle devam ederse seneye 50 milyonu zorlar. Milli takıma alınmadığı dönemde yapılan doğru planlama değildi."

Teknik Direktör Adayları ve Yerli-Yabancı Antrenör Değerlendirmesi

Son olarak, teknik direktör adaylarına ilişkin görüşlerini paylaşan Aybaba, "Biz hem yerli hem de yabancı antrenörleri değerlendiriyoruz. Yabancılar sistemi yönetiyor, biz kaosu. Adaylar arasında Sergen Yalçın var, doğal bir aday" dedi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI