Mitrovic Satılabilir

Geçtiğimiz sezon ortasında stoper mevkinde yaşanan sorunu halletmeye yönelik 4.2 milyon euro bedelle transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Mitrovic, iyi bir teklif gelmesi halinde satılabilir.

Uzun süredir stoper mevkinde sorun yaşayan Beşiktaş, şampiyonlukla kapadığı geçen sezonun dönem arası transfer sezonunda büyük umutlarla 4.2 milyon transfer bedeli ile Mitrovic'i Hırvatistan ekibi Reijka'dan transfer etmişti. Ancak forma giydiği ilk maçlardan itibaren kafalarda soru işaretleri bırakan bir performans sergileyen Mitrovic, Marcelo-Tosic ikilisinin olmadığı maçlarda güven veren bir performans sergilemekten uzak kalmıştı. 


Böylelikle büyük umutlar ve bonservis bedeliyle transfer edilen Mitrovic'ten artık pek bir umut yok. Öğrenilene göre Beşiktaş, Mitrovic'e iyi bir teklif gelmesi halinde Hırvat Milli Takımı'nın formasını giyen futbolcuyu satmayı düşünüyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI