O futbolcuların bileti kesildi

Beşiktaş'ta yeni sezonda taşlar yerinden oynayacak.

Beşiktaş, sezon başarısızlıklarının ardından bir dizi oyuncu değişikliği yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar:


Yollar ayrılıyor! 

Cenk Tosun'un 3. dönemi siyah-beyazlı formayla sona eriyor. 32 yaşındaki santrfor, son 2 aydır beklenen performansı gösteremeyince yönetim, onunla devam etmeme kararı aldı. Süper Lig'e yükselen Eyüpspor başta olmak üzere Türkiye'den birçok teklif alan Tosun, geleceği hakkındaki kararını sezon sonunda verecek.


Ghezzal da yolcu! 

Rachid Ghezzal, son dönemde istikrarlı bir performans sergileyemedi. Son skor katkısını Ocak ayında Eyüpspor'la oynanan kupa maçında sağlayan Cezayirli oyuncu, ardından lig ve kupa olmak üzere toplam 13 maçta forma giydi ancak istenilen verimi sağlayamadı. Yönetim, Ghezzal'ın performansına ve skor katkısına yeterince memnun kalmadı ve onunla devam etme kararı alınmadı.


Salih Uçan için karar verilmedi

Salih Uçan'a ise daha ılımlı bir yaklaşım sergileniyor. Takımın en düşük maaşlı oyuncularından biri olan milli orta saha oyuncusuyla geçen sezonun sonundan beri sözleşme konusunda belirsizlik yaşanıyor. Yönetim, bu belirsizliği sonlandırmak için 30 yaşındaki futbolcuyla görüşme kararı aldı. Görüşmelerin 7 Mayıs'taki kupa maçının ardından gerçekleşmesi planlanıyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI