Oktay Derelioğlu: Sergen beni hiç sevmezdi!

Oktay Derelioğlu'ndan Çarpıcı İtiraflar: Sergen Yalçın ile Rekabet ve Galatasaray Transferi

Pembe Masa'nın Konuğu Oktay Derelioğlu

Beşiktaş'ın efsane golcülerinden Oktay Derelioğlu, Özlem Esra Ada'nın sunduğu Pembe Masa programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milli takımın ve Beşiktaş’ın unutulmaz ismi, futbol kariyeri, özel hayatı ve Beşiktaş'taki dönemi hakkında önemli itiraflarda bulundu.

Sergen Yalçın ile Rekabet

Oktay Derelioğlu, Beşiktaş’ta oynadığı dönemde Sergen Yalçın ile yaşadığı rekabet hakkında samimi itiraflarda bulundu. Derelioğlu, "Sergen beni hiç sevmezdi, ben de onu sevmezdim. Maç sırasında bana bilerek pas vermezdi. Bir gün soyunma odasına giderken şu sözünü duydum: 'Adama pas vermiyoruz ona rağmen gol atıyor'" ifadelerini kullandı. Bu sözler, iki oyuncu arasındaki rekabetin ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne serdi.

Babasıyla İlişkisi

Futbol kariyerinin yanı sıra özel hayatına dair de konuşan Derelioğlu, babası ile olan ilişkisi hakkında sert açıklamalarda bulundu. 1 yaşındayken annesi ile ayrılan ve o günden sonra birkaç kez görüştüğü babasıyla ilgili olarak, "Ben kendisine de söyledim sana hakkımı helal etmiyorum, istersen sen de etme. Miras konusunda ileride bana bir şey bırakma, istersen evlatlıktan ret edebilirsin. Gerekli evraklara imza atarım" dedi.

Galatasaray Transferi Hikayesi

Derelioğlu, futbol oynadığı dönemde yaşadığı bir olayı da anlattı. Galatasaray ile anlaşmak için Florya’ya gittiğini belirten Derelioğlu, "Adnan Sezgin ile konuştuk, 2.5 milyon TL'ye anlaştık ama mesai saati bittiği için noterler kapandı, imza atamadık. Bayramdan sonra imza atarız diye konuştuk ve evime gitmek için çıktım. Eve bir geldim, Beşiktaşlı yöneticiler evde. Haber almışlar anlaştığımı, Ercüment Cevahir 'Olmaz bize geleceksin' dedi. 'Ben sözümden caymam' dedim. Sezgin Polat’ı aradım ve durumu anlatıp müsaade istedim, onlar da beni kırmadı. 'Nerede mutlu olacaksan orada ol' dediler. Anlaştığım rakamın çok çok aşağısına 500 bin TL'ye sevdalısı olduğum takıma imza attım ve Beşiktaş’a transferim gerçekleşti. Belki Galatasaray’ın efsanesi olacaktım, ama Beşiktaş’ın efsanesi oldum” ifadelerini kullandı.










EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI