Samet Aybaba saldırı altında!

Beşiktaş'ta bir grup yönetici Futbol Koordinötörü Samet Aybaba'ya karşı cephe açtı.

Beşiktaş'ta bir grup yönetici, Futbol Koordinatörü Samet Aybaba'ya karşı cephe açtı. Aybaba'nın yaptığı çalışmalardan rahatsız olan bazı yöneticiler, tecrübeli futbol adamını Başkan Hasan Arat'a şikayet etti. 

Aybaba'yı istemiyorlar! 

Mesaisinin büyük bölümünü Ümraniye Tesisleri'nde geçiren Samet Aybaba, futbolu kurumsallaştırmak için yoğun çaba harcıyor. Altyapının canlanması için çalışmalar yapan Aybaba, yetenekli genç yıldızlarla birer birer profesyonel sözleşme imzaladı. Göreve gelir gelmez Semih Kılıçsoy'un sözleşmesini uzatan Aybaba, bu hamlesiyle genç oyuncunun bonservis bedeli olmadan transfer olmasını engelledi. Aybaba altyapı tesislerine menajerlerin girmesini yasakladı. 

Altyapıyı ele geçirmek isteyenlere karşı savaşıyor! 

Altyapıyı ele geçirmek için bazı yöneticiler ve kongre üyelerini karşısına alan Aybaba'ya, yönetime yakın sosyal medya trolleri tarafından linç kampanyası yapılıyor. Bazı yöneticilerin tribün liderlerini Samet Aybaba aleyhinde bağırmaları konusunda çalışmalar yaptığı da iddialar arasında. Beşiktaş'tan ayrılışı olan Emirhan İlkhan'ın menajeri olduğu belirtilen bir kulüp çalışanının Aybaba aleyhine yapılan organizasyonda başrolü oynadığı belirtiliyor. 

Aybaba: Yorum yok! 

Yaşanan bu gelişmeler karşısında sessizliğini koruyan Aybaba, "Başkanımız Hasan Arat'la birlikte yola çıktık. Ben Beşiktaş'ın eski kaptanı ve eski teknik direktörüyüm. Zor günlerde Beşiktaş'ın yanında olmaya devam edeceğim" diyerek ifade etti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI