Sarri'nin isteklerini açıkladı

Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'in görüşmeyi beklediği Maurizzio Sarri'nin talipleri her geçen gün artıyor.

Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'in görüşmeyi beklediği Maurizzio Sarri'nin talipleri her geçen gün artıyor. İtalyan teknik adamla bu hafta içinde bir görüşme olacaktı. Ancak Sarri küçük bir erteleme talep etti

Il Messaggero'nun haberine göre, Sarri ile Beşiktaş dışında 3 Premier Lig kulübü ilgileniyor. Newcastle United, West Ham ve Everton.

EN AZ 50 MİLYON EURO İSTİYOR

Sarri'nin ise bazı talepleri var. İtalyan taktisyen transferlere yatırım yapmak için en az 50 milyon Euro istiyor.

KENDİSİNDEN BÜYÜK BİR BEKLENTİ OLACAK

Bu yaz Sarri ile ilgilenen kulüpler için ilgi çekici olacağa benziyor. Türkiye, İtalya ve şimdi de İngiltere'deki seçenekler koçun bir sonraki mücadelesini seçme ihtimalini zorlaştırıyor.

Hangi takıma giderse gitsin kendisinden büyük bir beklenti olacak. Özellikle de kendisine geçmişte şöhret kazandıran oyun tarzını beraberinde getirmesi beklenecek.

Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'in, Maurizzio Sarri ile yapmayı planladığı görüşme ertelendi. İtalyan teknik adamın talipleri ise her geçen gün artıyor. İngiliz basınına göre, Sarri'ye Premier Lig'den üç kulüp talip oldu: Newcastle United, West Ham ve Everton.

Sarri'nin transferlere yatırım yapmak için en az 50 milyon Euro talep ettiği belirtiliyor. Ayrıca, Sarri'nin Lazio'dan Alessio Romagnoli ve Mateo Guendouzi ile yeniden bir araya gelmeyi düşündüğü ifade ediliyor.

Sarri'nin geleceğiyle ilgili kulüpler arasında Türkiye, İtalya ve İngiltere seçenekleri bulunuyor. Hangi takıma giderse gitsin, Sarri'den büyük bir beklenti olacak. Özellikle, geçmişteki oyun tarzını sahaya yansıtması bekleniyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI