Şimdi Fenerbahçe düşünsün!

Beşiktaş'ın Ankaragücü deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılması, teknik heyeti oldukça mutlu etti.

Olumsuz bir sonuç, hem finali tehlikeye atabilecek hem de derbi öncesi morallerin bozulmasına neden olabilirdi. Ancak Kartal'ın planı tuttu ve Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçından avantajlı bir sonuçla ayrıldı.


Avantajı kaptı 

Teknik heyetin planı doğrultusunda, Beşiktaş'ın Ankaragücü karşısındaki ilk hedefi gol yememekti. İlk yarıda kalesinde ciddi tehlikeler yaşayan ekip, ikinci devrede toparlanarak kritik maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı ve avantajı elde etti. Bu durum, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe'yi sevindirdi. Çünkü alınacak olumsuz bir sonuç, final şansını tehlikeye atacak ve derbi öncesi moralleri bozabilecekti.


Yıldızlar derbiye hazırlanıyor 

Ankaragücü maçında sahalara dönüş yapan Arthur Masuaku ve Salih Uçan'ın varlığı ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Sakatlığı yeni düzelen Semih Kılıçsoy ise bu maçta riske edilmedi. Genç golcünün derbi maçında kadroda yer alacağı bildirildi. Semih'in derbide ilk 11'de forma giymesi durumunda, Muleka sol kanada çekilecek. Sol kanatta istenilen performansı gösteremeyen Rashica ise büyük olasılıkla sağ kanatta görev yapacak.

Milliyet 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI