Süper Lig'i sallayacak iki iki yıldız transferi

Siyah-Beyazlılar, Gelecek Sezon için Transfer Çalışmalarına Başladı: Depay ve Bir Diğer Yıldız Gündemde

Beşiktaş, Süper Lig'i Sarsacak Transfer Hamlesiyle Yıldızlarını Belirledi

Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadro planlaması için harekete geçti. Siyah-Beyazlı ekip, dünya futbolunun tanınmış isimlerinden iki yıldızı takıma katmak için adımlar atmaya başladı. Transfer çalışmaları kapsamında gündeme gelen ilk isim, Hollandalı futbolcu Memphis Depay oldu. Geçmişte Manchester United ve Barcelona gibi dev takımlarda forma giyen Depay, Beşiktaş'ın transfer hedefleri arasında yer alıyor.

Depay'ın sözleşmesi 2025'te sona erecek olmasına rağmen, oyuncunun sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılması bekleniyor. Siyah-Beyazlı yönetim, kısa süre içinde bu transfer için resmi adımları atmayı planlıyor.


SEZON PERFORMANSI

Kartal, 1,78’lik yıldız santrforu kadrosuna katarak bu sezon hücumda yaşadığı sıkıntıyı çözmek istiyor. Barcelona, Manchester United, PSV, Lyon gibi önemli takımların formasını giyen Depay’ın, Madrid devi ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Bu sezon Atletico’da 28 maça çıkan Hollandalı golcü, 9 kez ağları sarstı ve 2 de asist yaptı.

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 2 yıldız transfer hamlesi

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş, Benfica’da oynayan Angel Di Maria’yı transfer etmek istiyor. Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan tecrübeli oyuncu Di Maria’nın Portekiz ekibi Benfica ile sene sonunda sözleşmesi sona erecek.


DI MARIA'DA KARAR ANI!

Deneyimli kanat oyuncusunun, 1 yıl uzatma opsiyonu olmasına rağmen sözleşmesini yenilemeyeceği bildirildi. Arjantin’den de çeşitli teklif alan Di Maria’nın, geleceğiyle ilgili kararını sezon sonunda vermesi bekleniyor.

Bu sezon Benfica formasıyla 47 resmi maça çıkan Angel Di Maria bu karşılaşmalarda 16 gol, 15 asistlik skor katkısı sağladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI