Transfer operasyonu başladı

Beşiktaş Yönetimi, transfer çalışmalarına şimdiden başladı ve gelecek sezon için planlarını hazırladı. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş Yönetimi, transfer çalışmalarına şimdiden başladı ve gelecek sezon için planlarını hazırladı. 

Öncelikli hedef, 29 yaşındaki bir santrfor için satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle Serie A devinden oyuncu transfer etmek. Ayrıca, ligler sona ermeden önce, sözleşmesi bitmek üzere olan bir orta saha oyuncusunu da kadroya katmayı planlıyorlar.

Siyah-Beyazlılar, yeni sezonda yer alacakları üç kulvarda da önemli başarılar elde etmeyi hedefliyorlar. Bu doğrultuda mevcut kadroyu büyük ölçüde değiştirmeyi planlayan Beşiktaş, güçlü bir kadro oluşturmak için tüm sınırlarını zorlayacak.


Yıldız futbolcular Vincent Aboubakar, Cenk Tosun ve Jackson Muleka ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, ayrıca yüksek bir teklif gelmesi durumunda Semih Kılıçsoy'u da takımdan göndermeyi düşünüyor. Golcü pozisyonu için en büyük bütçeyi ayıracaklarını açıkladılar.

Feyyaz Uçar'dan tranfser açıklaması 

Transfer ve teknik direktör çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Feyyaz Uçar, kupa hedefinin önemine vurgu yaptı. Di Maria'nın transfer listesinde olmadığını belirten Uçar, ancak gelecek teknik direktörün tercihlerine bağlı olarak bu durumun değişebileceğini ifade etti.

Haller liste başı 

İleri bölgede marka bir isim almayı hedefleyen Beşiktaş yönetimi, Dortmund'un Fildişi Sahilli yıldızı Sebastien Haller'i kadrolarına katmak istiyor. 29 yaşındaki futbolcu için Dortmund'la temasları sürdüren yönetim, satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle anlaşmayı planlıyor.


Klaassen bombası 

Orta sahada da büyük bir değişim yaşanacak olan Beşiktaş, İnter'den Davy Klaassen'i transfer etmeyi hedefliyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusunu bedelsiz olarak kadroya katmak isteyen yönetim, bu doğrultuda girişimlerini sürdürüyor. İmzaları Mayıs sonuna kadar atmayı planlıyorlar. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI