Kilit!

Bir Lig'de mücadele eden onsekiz takımdan onyedisinin tek gayesi sadece bir takımdan puan almaksa o takım o Lig'in büyüğüdür değil mi? Bu konu tartışmaya kapalı.


Klasik bir Anadolu takımı öyküsü.. Şansa bir gol bulursa o skora "yatarlar", golü bulamazlarsa beraberliğe "yatarlar", Anadolu takımları mütemadiyen "yatarlar." Bir konuya açıklama getirmek gerekir ki burada "yatmak" gerçek anlamıyla kullanılmıştır. Futbolun yattığın yerden oynanan bir oyun olduğunu bize öğreten Spor Toto Süper Lig'e teşekkür mü etmeli, seviyeyi düşürenlere sevgi dolu cümleler mi kurmalı emin değilim. 


Anadolu takımlarının nasıl oynadığını çözdük de bu kilidi açacak gücümüz yok mu Şenol Hoca'm? Atiba herkesin takdirini yeteri kadar kazandı ancak bu maçta oyunu yavaşlatmaktan başka birşey yapmıyorsa Medel oynasa ideal kadroya zeval mi gelirdi? Cenk pas atılsın diye tripten tribe koşarken, pozisyon yaratmak için sahada basmadığı yer kalmayan Negredo bu kadar uymuyordu sisteme? Neden iki değişiklik hocam? Farkı beş yaptınız da işin cakası mı kaldı?


Onsekiz takımlı Lig'de onyedi takımı kardeş yapmak bir başarıdır elbette ancak o takımların tamamına büyük olduğunu göstermek daha büyük başarıdır! 45 dakika sahada 10 kişi kalmış takıma o sahanın çimlerine gömemiyorsan ya çok sevdiğin sistemini değistireceksin ya da o sisteme katkısı olmayan futbolcuları çekeceksin kulübeye forma hasreti belki bir nebze olsun kamçı görevi üstlenir!


ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI