Beşiktaş'ın Gücü

BEŞİKTAŞ ilk 25 dakika müthiş bir baskıyla başladı. G.Saray ise ‘6 puan öndeyim’ duygusuyla savunmada kalmayı seçti. Beşiktaş’a fazla alan vermediler ancak çıkmakta zorlandılar. İlk yarı topa daha fazla sahip olmasına rağmen siyah-beyazlılar adına pozisyon zenginliği azdı. 

İKİNCİ yarının başlaması ile gelen gol Beşiktaş’a inanılmaz bir özgüven ve moral getirdi. Özellikle Oğuzhan’ın rakip ceza sahasına yakın oynaması, hücumda son derecede yaratıcı işler yapması G.Saray’ın dengesini bozdu. 46 ile 70 arasındaki 25 dakikalık süreçte Beşiktaş, deyim yerindeyse G.Saray’ı sürklase etti. İnanılmaz goller kaçtı. Özellikle de Oğuzhan ve Quaresma çok net fırsatlardan sonuç alamadılar. Ancak G.Saray savunmasının adeta darmadağın olduğu bu bölümde savunmacı Tosic sahneye çıktı ve Beşiktaş’ı rahatlatan gole imza attı.

OĞUZHAN YILDIZLAŞTI

QUARESMA dün takım arkadaşlarına fazla ayak uyduramadı. Şayet Şenol Güneş, 2-0’dan sonra Lens’i oyuna alsaydı açık alanlarda çok daha etkili olabilirdi. Şunu belirtelim ki Medel’in girişi de Oğuzhan’ın oyuna daha çok katılmasını sağladı ve orta sahayı güçlendirdi.

DÜN gece daha fazla isteyen ve kalitesini fazlasıyla sahaya yansıtan bir Beşiktaş gördük. G.Saray ise sahada yoktu ve daha farklı bir yenilgi almadığı için şanslıydı. Beşiktaş’ta herkes çok çalıştı. Ama sahanın yıldızıysa Oğuzhan’dı.


GÜNTEKİN ONAY 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI