Başka Kapıya!...

Lige havlu atmış ve bilinmeyene hızla ilerleyen G.Saray, sahasında Beşiktaş'a karşı sezonun en hırslı ve istekli oyununu oynadı.


Özellikle ilk yarıda sarı-kırmızılılar Beşiktaş'ı oldukça zorladılar.


Bırakın ilk yarıyı ligdeki tüm yarılarda Beşiktaş beksiz oynadı. Beşiktaş'ın beksiz şampiyonluğa oynamasının ihtimali ile Yıldırım Demirören'in istifa etme olasılığı aynıydı yani mucize!... Bu yaz transfer döneminde Beşiktaş taraftarlarına en büyük müjdeler beklerle ilgili akıllı hamleler olacaktır.


Sosa maç boyunca alışverişe çıkan bir kadın gibi had vurup harman savurdu. Sosa bir gol atabilseydi işin seyri değişirdi.


Tosiç için tukaka denilirken bugün takımın en iyisi olması ise taraftarın kendisine haksızlık yaptığının göstergesiydi. Tosic tam bir profesyonellik örneği gösterdi ki alkışlar kendisine...


Kim ne derse desin Oğuzhan Beşiktaş'ın lideridir, NOKTA!... Atılan golde Cenk'e verdiği pas tam ders niteliğindeydi.


Cenk ise tüm takıma ve hatta ligde oynayan tüm oyunculara örnek oluyor. Yedek kalmasına rağmen küsmüyor ve "BEN" demeden sürekli "BİZ" diyerek mücadele ediyor. Gönen'e adeta " al da at" dercesine verdiği pası bir başka oyuncunun yapabileceğini sanmıyorum. Tebrikler Cenk Tosun...


Kaldı son iki hafta ve tekrar etmekte fayda görüyorum ki yönetim biraz daha sabredip susmayı becersin. Ne transfer ne de başka bir polemik içine girmemek Beşiktaş'ın şampiyonluğuna büyük katkı sağlayacaktır.



Son olarak deplasman kralı olan Beşiktaş, çok önemli bir galibiyet aldı. Attığı golde sahaya giren taraftar üzerinden birşeyler olmasını bekleyenler, oyuna hiçbir müdahale olmadığı için gol nizamidir. Hal böyle olunca tabii ki, başka kapıya!...

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI