Direkten dönen 3 puan

Fenerbahçe galibiyeti ve ardından Sporting beraberliği ciddi bir efır harcadı siyah-beyazlı takım. Karşısında ise artık karar aşamasında olan Skibbeli Eskişehirspor vardı.


Quaresma'nın kadroda olmayacağını düşünenler yanılırken İsmail'in yerine Tosic sahadaydı. Quaresma tercihi çok doğruydu ancak bekler konusunda Şenol hoca ne karar verse tartışılmamalı. Çünkü Beşiktaş'ın bek oyuncularının hiçbiri bu oyun düzenine uygun oyuncular değiller yani Beşiktaş'ın bek sorunu halen devam ediyor!...


İlk 30 dakika uyku getiren her iki takım taraftarını uykudan Quaresma'nın asistinde Gomez'in golü uyandırdı.


Golden sonra oyunun hakimi tamamen Beşiktaş olurken ikinci yarıda yine Gomez ile gelen golle fark ikiye çıktı ve Beşiktaş rahatladı. 


Sorun da bundan sonraki başladı ki bundan sonrası için DİKKAT OĞLU DİKKAT çekmekte fayda var!...


İki farklı galibiyetten sonra rakip bitti, rakip taraftar maçı bıraktı ama Beşiktaşlı oyuncular da rehavete kapılarak çok pozisyon harcadılar. Beş farklı alınacak maçı son dakikada direğe şükranları sunarak 2-1 alıyorsa siyah-beyazlılarda Şenol Güneş, oyuncularından özellikle Gökhan ve Oğuzhan'ın kulağını çekmeli (teşbihte hata olmaz).


Milli maç arasına lider ve moralli giren Beşiktaş'ın en büyük kazanımı olan Şenol Güneş gerekli müdahaleleri yapacaktır.


Son olarak Beşiktaş yönetimine seslenmek istiyorum.


Son günlerde yapılan toplantılara ve gösterilen hedeflere aldırış etmeyin. Bugüne Beşiktaş hiçbir polemikten çıkamamıştır. Bu nedenle özellikle Metin Albayrak'ı açıklama yapmaktan uzak tutmakta fayda var. Aksi halde bu takımın en büyük rakibi olarak karşısında durmuş olursunuz. Benden söylemesi!...


Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI