Hazır değil

Şampiyon sahaya indi ama şampiyon gibi değildi!..

Bu maçın analizini yapmanın hiç gereği yok. Çünkü herşey ortada!...

Beşiktaş'ta stoper bölgesindeki eksiklik bas bas bağırıyor. İki senedir stoper bulamayan yönetim umarım bunun acısını çıkaracaktır.

Beşiktaş'ta takımı sürekli ileri itecek veya çekecek oyuncu eksikliği hissediliyor. Takım top çeviriyor ancak rakibin üstüne gidecek otun liderinin olmayışı Beşiktaş'ın rakiplerinin karşısında defansif kalmasına neden olabilir.

Geçtiğimiz sezon Sosa'nın üstlendiği bu görevi Tolgay yerine getiremiyor ancak biraz daha sabredeilirse gereğini yapacaktır. Tek handikap ise Beşiktaş'ın bu kadar vaktinin olmayışı!...


Forvet konusunda ise Gomez'den daha iyisini buluruz diye caka satanlar bugün golcü bulmakta zorlanıyorlar. Cenk eline geçen fırsatları iyi değerlendirmeli.


Maç içinde sakatlanana kadar iyi oynayan Adriano taka daha da katkı sağlayacaktır.


Sezona hazır olmamasına rağmen farklı galibiyet ve üç puanla başlayan Beşiktaş, eksiklerini gidermediği takdirde geçtiğimiz seneyi mumla arar ancak siyah-beyazlılar buna müsaade etmeyecektir.


Nedim Güngör 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI