Seve Seve

Dragao'dan çıkamaz gözüyle bakanların ferini söndüren Beşiktaş, Avrupa dönüşlerine de artık alıştı.


Süper kupada kaybettiği rakibini bu kez çok rahat bir şekilde yendi.


İnanın maç 90 dakika değil de 5 dakika oynansaydı o sürede dahi oyunu koparır üstüne fantezi yapardı. Bu akşam da öyle oldu. İlk golü erken buldu ve sonra oyunu kendi kontrolünde akışına bıraktı. İkinci yarıda da Quaresma, kaleye aktı aktı öyle bir aktı ki ressamın son fırça darbesi edasıyla Harika bir tablonun finalini tamamladı.


Pepe için söylenecek söz yok. Laf söyleyen taş olur taş. Yanında oynayan Medel ise cuk diye oturmuş. Kısa boylu ama işlevi büyük. Tek hamle hakkını çok iyi kullanıyor. Aldığı topu da dikine oynamayı seviyor. Şu saatten sonra Tosic, oynar mı oynarsa hoca kontenjanından oynar.


Beşiktaş skoru yakaladıktan sonra artırmayı düşünmüyor. Bunu mutlaka denemeli. 


Lens henüz hazır değil, Negredo çok istekli ve bir gole ihtiyacı var. 


Siyah beyazlılar, ligi yönetenlere inat, hasedinden çatlayanlara inat, birbirine nefretle bakanların siyah-beyaz renklere karşı birleşmelerine inat ve de algı oyunlarına inat yoluna devam ediyor. Onlar da Beşiktaş'ın büyüklüğünü seve seve kabullenecekler. 



Sahi kıyafetine, parasına, tazminatına taktığınız size ders üstüne ders veren ve kapak üstüne kapak yapan Şenol Güneş'in şimdi nesine kafayı takacaksınız? Dikkat edin tuttuğunuz elinizde kalıyor!...


Nedim Güngör
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI