Yazık oluyor Hocam!

YAZIK OLUYOR HOCAM

Maç öncesi bırakın televizyon ve gazeteleri, kahvehanelerdeki dost meclislerinde dahi hep aynı yorumlar yapıldı. Beşiktaş sahanın her yerinde üstün oynayabilir, Galatasaray’ı baskı altına alabilirdi.

Aldı da!

Özellikle Galatasaray’ın sağ kanadını ilk 20 dakikada Ricardo ile koridora çevirdi Beşiktaş. Gole kadar sahanın her yerinde Beşiktaş hâkimiyeti vardı. Galatasaray’ın haddini bilerek ve kontrollü başladığı maç, biraz şans biraz da Marcelo’nun alan, İnler’in adam markajındaki sıkıntısından dolayı 1-0 a döndü. İşte sıkıntı da bundan sonra başladı. Galatasaray bir yandan oyunu soğuturken, öte yandan özellikle hızlı oyuncuları Yasin ve Bruma ile adeta 15.dakika kontraya döndü.

Beşiktaş’ın belki de en verimli olan bölgesi olan orta alan, bu oyuncu kurgusu ile etkisizleşiyor. Atiba-İnler tandemi tutmadıkça, Atiba’nın da oyunu bozluyor. Oğuzhan, Atiba’sız sahada etkisiz kalıyor. Sırf bu ısrar yüzünden, orta alanda yorgunluğunun panzehri olacak olan İnler-Oğuzhan değişikliğinden de mahrum kalınıyor, Talisca harcanıyor. Kısacası Lig’in belki de en kaliteli orta sahasına sahip Beşiktaş, İnler ısrarı yüzünden adeta dağılıyor. Gidenin arkasından yas tutulmayacak kadar büyük olan Beşiktaş forması bir yana dursun, yas değil de, serzenişte bulunmanın tam sırası aslında;

Allah’ını seven şu takıma GOLCÜ alsın

Türkiye’nin tartışmasız her anlamda en iyisi olan Şenol Güneş, ilk 45 sonunda inadından vazgeçti ve doğru oyuncu tercihi ve kurgusu ile oyun bir an da Beşiktaş’a döndü. Gel şu inadından vazgeç hocam. Yazık oluyor!

ŞAFAK MALATYA 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI