Abdullah Avcı'dan ilk açıklama

Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Abdullah Avcı'dan Siyah-Beyazlı takım taraftarına mesaj

Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Abdullah Avcı, BJK TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Başakşehir’in antrenörlük gelişimine çok şeyler kattığını ifade eden Avcı, “Beşiktaş, her teknik direktörün kolay ulaşabileceği bir nokta değil. Beşiktaş’ın teknik direktörü olma ayrıcalığını insanlar her yerde hissettiriyor.  Çok güzel bir duygu. Benim çocukluğum eski adı Mithat Paşa Stadı olan İnönü Stadı’nda, Beleştepe’de maç seyretmekle geçti. Beşiktaş’ın duygusu ve ruhu bambaşka. Oyun gücümüz ve coşkulu taraftarımızla güzel şeyler yapacağız.”

Abdullah Avcı: Taraftar coşkusunun takım üzerinde önemi çok olacak

2012 yılında Milli Takım ile Nevzat Demir Tesisleri’nde kamp yaptıklarını hatırlatan Avcı, sözlerini şöyle tamamladı: “2012 yılında milli takım teknik direktörü olarak BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde kalmıştım. Tesiste çok önemli değişiklikler yapılmış. Vodafone Park’taki taraftar coşkusunun takım üzerinde çok önemli katkısı olacak.”


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI