Ahmet Dursun-Melike Demirbağ Boşandı

2019 yılında nikah masasına oturan Beşiktaşlı eski futbolcu Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ evliliğinde yaşadığı krizleri atlatamadı.

2019 yılında nikah masasına oturan Beşiktaşlı eski futbolcu Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ evliliğinde yaşadığı krizleri atlatamadı. Ünlü çiftin evliliği tek celsede bitti. Boşanmanın ardından açıklamada bulunan Demirbağ, "Ben bu boşanmaya razı değildim" şeklinde konuştu.

Katıldığı Survivor yarışması ile adından söz ettiren Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. 

Aralarındaki 19 yaş fark ünlü çift evliliklerini bitirme kararı aldı. İstanbul Aile Mahkemesi'nde hazır bulunan ikili, davası bugün görüldü. Ünlü çift tek celsede boşanırken çocuklarının velayeti anne Asena Demirbağ'da kalırken Ahmet Dursun'un kızı için 8 bin TL nafaka ödemesine karar verildi.

Boşanma davasının ardından 2. Sayfa programına açıklamalarda bulunan Asena Demirbağ, şunları söyledi:

"Yani çok üzgünüm böyle olmamalıydı. Ortada küçük bir çocuk varken boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Ben boşanmayı istemedim bunu daha önce de söyledim. Bazı şeyler var, hiçbir şey gözüktüğü gibi değil ama kızım için böyle olması gerekiyor. Boşanmaya razı değildim kabul etmek zorunda kaldım çok üzgünüm.

Ben elimden gelen her şeyi yaptım. Benim içim her zaman rahat. Daha sonrasında affı olmayacak şeyler oldu. İkimiz için en hayırlısı olur. Ahmet Bey inşallah birlikteliğimiz boyunca... Umarım en iyi şekilde babalığını yapar. Ben babasız büyüdüm, çok erken yaşta kaybettim. Ben babamı kaybettim, hayatta değildi hayatta olup da bu şekilde olması ayrılması bu kadar kolay olmamalı. Fikir ayrılığı çocuk varken olacak şey değil, bir şey demiyorum...

Çok üzgünüm, ben çok severek evlendim. Ailemi karşıma alıp evlendim. Ahmet'e çok inandım, güvendim kendimi yarı yolda kalmış hissediyorum çocuğumla. Çok zor süreç düşünmekten uyuyamıyorum. Sevgi bitebilir, ortada bir çocuk yokken olabilir ama ortada çocuk varken düşünmen gerekiyor. Çocuğum için çabaladım. Çok küçük, keşke biraz büyüseydi de ondan sonra olsaydı bu durum. Çok kırgınım artık bir şey söylemek istemiyorum."

Ahmet Dursun ise, "Fikir ayrılığı yaşıyorduk. Resmiyette de bitti artık. Bir çocuğumuz var onun için görüşmeye devam edeceğiz. Hayırlısı olsun" şeklinde konuştu..

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI