Ahmet Nur Çebi'ye TFF Başkanlığı Teklifi

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF'nin başına mı geçiyor?

Türk futbolunun kulislerinde çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Hollanda yenilgisi sonrası taşların yerinden oynadığı TFF geçtiğimiz gün teknik direktör Şenol Güneş'le yollarını ayırma kararı alarak önemli bir hamle yapmıştı. 

Kartalhaber.com özel haberine göre, TFF Başkanı Nihat Özdemir başkanlık koltuğunu bırakma kararı aldı. Çok yorulduğunu belirterek bu sezon sonunda görevi bırakmaya hazırlanan Özdemir'in yerine Ahmet Nur Çebi'ye teklif yapıldığı belirtildi. 

Geçtiğimiz gün TFF başkanlığı için teklif alan Çebi'nin düşünmek için zaman istediği öğrenildi. Çebi'nin yakın çevresine, "TFF başkanı olmak benim için bir onurdur. Görevi kabul etmem için büyük bir baskı var. Beşiktaş'taki gelişmelere göre kesin kararımı vereceğim" dediği öğrenildi. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI