Ali Gültiken'den Beşiktaşlı Yöneticiye: Adam Sütlaç Satıyor, Hüküm Veriyor!

Beşiktaş'ın Efsane futbolcusu Ali Gültiken'den çok konuşulacak sözler...

Beşiktaş'ın alt yapısından yetişip, 5 lig şampiyonluğu yaşayan, efsane kadroda yer alan siyah-beyazlı kulübün efsane isimlerinden Ali Gültiken; kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ'ın Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. 

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ’ın Antalyaspor karşılaşması sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamaya, kulübün efsane futbolcularından Ali Gültiken sert tepkide bulundu. 

Kocadağ’ın penaltı beklediği pozisyon için televizyon programlarında yorumculuk yapan isimlere seslenerek, “Beşiktaşlı yorumcular diğer yorumcuları biraz izlesin. Onlar gibi sesleri çıkmalı” ifadesini  kullandı. 

“KOCADAĞ SÜTLAÇ SATIYOR! HÜKÜM VEREMEZ... ”

Bu sözleri üzerine Gültiken, “Emre Kocadağ ticari anlamda sütlaç satıyor. İşi bu. Siz bu konuma geldiniz diye herkese, neyi ne yapacağı konusunda hüküm veremezsiniz” sözleriyle Emre Kocadağ’a sert çıktı. 

TRT Spor’da yorumculuk yapan siyah-beyazlı kulübün efsanesi Ali Gültiken’in şu yorumu yaptı; 

“Sorumlu olan insanlar görevlerinin gereğini yerine getirecek ama ölçülerini de bilecekler. Mikrofon size uzatıldı diye herkese her şeyi söyleme hakkına sahip değilsiniz. Beşiktaşlı yönetici Emre Kocadağ ticari anlamda sütlaç satıyor. İşi bu... Siz bu konuma geldiniz diye herkese, neyi ne yapacağı konusunda hüküm veremezsiniz. 'Sen bu şekilde davran' diye hitap edemez. Sen önce kendi işini doğru yapacaksın. İşini doğru yapmadan farklı gündem oluşturmayı düşünüyorsa yanlış yapıyor. Çünkü Beşiktaş’ta Emre Kocadağ ve onunla beraber devam eden arkadaşlara şunu söyleyeyim. Bir sürü konuyu Beşiktaş’ın mali genel kurullarında yapacağınız ve söz vereceğiniz halde bugüne kadar adım atmadınız. Önce kendi işinizi doğru yapacaksınız. Beşiktaş’ın menfaatlerine göre hareket edeceksiniz.   Ondan sonra başkalarının ne yapıp yapmayacağı konusunda ahkam keseceksiniz. Bu arkadaşlar güçlü yönetim olarak geldi. Herkes onları destekledi. ”

ALİ GÜLTİKEN KİMDİR? 

Ali Gültiken, Beşiktaş alt yapısından yetişip 11 yıl A takım forması giydi. Beşiktaş ile 5 lig şampiyonluğu yaşayan Gültiken, ligde üst üste 3 sezon şampiyon olan efsane kadroda yer alıyordu.

Fotoğraftakiler: Feyyaz Uçar, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba, Kadir Akbulut, Haluk Serenli, Zeki Önatlı, Ali Gültiken (Ayakta sağdan üçüncü), Sinan Engin, Ulvi Güveneroğlu, Rade Zalad

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI