Badou Ndiaye'den Transfer Açıklaması

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray’dan İngiltere’nin Stoke City takımına transfer olan ve yeni sezon öncesinde de ismi Beşiktaş ile anılan futbolculardan Badou Ndiaye hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray’dan İngiltere’nin Stoke City takımına transfer olan ve yeni sezon öncesinde de ismi Beşiktaş ile anılan futbolculardan Badou Ndiaye hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Senegalli oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  şunları dile getirdi: “Kariyerimin önemli ve pozitif bu zamanında, doğru olmayan haberlerin çıkması hepimizi rahatsız etmektedir. Çıkan haberlerin tamamı yanlıştır, ben hayatımda hiç bir zaman parayı futbolumun ve kararlarımın önüne koymadım. Herkese iyi bir akşamlar dilerim, önümüze bakalım. Allah hepimizi korusun, hepinizi seviyorum”

Beşiktaş Badou Ndiaye’yi transfer edecek mi ?

Stoke City takımının ligden düşmesinden sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Senegalli yıldız, Osmanlıspor’da oynarken de Beşiktaş’ın gündeminde yer alıyordu. Yeni sezonda güçlü bir orta saha kurmak isteyen Siyah-beyazlılar, bu oyuncunun durumu ile yakından ilgileniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI