Başkan Çebi Sahaya İniyor

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, sonunda sessizliğini bozuyor.

Transfer döneminde yapılan eleştirilere sessiz kalan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın basın toplantısı düzenleyecek. Çebi, 9 yeni takviyeyle birlikte medyanın karşısına çıkacak.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu sezon takıma kazandırılan 10 yeni futbolcunun 9’uyla yarın basın mensuplarının karşısına geçecek. 

Çebi’yle beraber; Montero, Welinton, N’Sakala, Valentin Rosier, Josef de Souza, Gökhan Töre, Atakan Üner, Rachid Ghezzal ve Aboubakar’ın da yer alacağı basın toplantısı, Vodafone Park’ta saat 14.00’te yapılacak. Korona testi pozitif çıkan Bernard Mensah ise bu etkinlikte yer alamayacak. Uzun süren sessizliğini bozacak olan Başkan Çebi; yeni takviyelerle, medya mensuplarının sorularını yanıtlayacak. 

İlk olarak yeni oyuncular ve geride bıraktıkları transfer çalışmalarıyla ilgili olarak merak edilen konulara açıklık getirecek olan Başkan Çebi’nin, toplantının ikinci bölümünü ise yönetime yapılan yoğun eleştirilere ayırması bekleniyor. Yönetim kurulunda değişiklik yapacağı iddiaları ortaya atılan Beşiktaş başkanının, bu konuda nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI