Beşiktaş başkan adayından manifesto

2019 Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulda Beşiktaş başkanlığına aday olacağını açıklayan Hürser Tekinoktay, manifesto açıklama yaptı.

2019 Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulda Beşiktaş başkanlığına aday olacağını açıklayan Hürser Tekinoktay, bir manifesto yayınladı.

İşte o manifesto:

"1- Başkan adaylığımı açıkladığım, 13.09.2018 tarihinden sonra BJK eski sporcularına, yöneticilerine küfür hakaret eden veya itibarsızlaştırma amaçlı örgüt yapılanması içinde olan herkesin sosyal medyada hesaplarının tespit edilerek dava açılacağını bildiririm.

2- BJK itibarı düşünülerek kongreler ve divan toplantılarının bile BJK TV'den verilmediği ortamda sosyal medyada suç işleyenlerin Mayın ayından itibaren IP'leri tespit edilerek haklarında işlem yapılacaktır.

3- Bu tarihten önce bu suçu işleyenler ise bir defaya mahsus olmak üsre af edilecektir.

4- Göreve geldiğimizden itibaren hukuk departmanındaki görevliler sadece görevdeki yöneticilerin itibarı için değil BJK hizmet etmiş herkes için kişilik haklarının ve BJK markasının koruyucusu olarak görev yapacaklardır.

5- Bu hak ve itibar korumasına bizden önceki Sayın Başkan Fikret Orman ve yönetimi de dahildir.
Ancak, Demirören yönetimi dahil 2000'den sonra görev alan ve BJK'a zarar verdiği belgeleriyle tespit olanlar hakkında gerekli süreç başlayacaktır.

BEŞİKTAŞ JK BAŞKAN ADAYI
HÜRSER TEKİNOKTAY"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI