Beşiktaş Esports’un yeni aktarımı Fujitora’dan büyük başarı!

Beşiktaş Esports takımı, espor'un yeni dallarında başarılı elde etmeye devam ediyor.

Beşiktaş Esports takımı, espor'un yeni dallarında başarılı elde etmeye devam ediyor. Çoğu espor dalında sayısız başarılar elde eden siyah beyazlı ekip, geçtiğimiz gün Hearthstone ve Taktik Savaşları dalına da giriş yapmıştı. 


Ülkemizin ve dünyanın sayılı Hearthstone oyuncuları arasında gösterilen Kaan “Fujitora” Çekli’yi kadrosuna katan Beşiktaş, oyuncusundan kısa süre içerisinde verim almayı başardı. Romanya’nın Bükreş şehrinde düzenlenecek olan Hearthstone Masters Bükreş elemelerine katılan Fujitora, son 3 maçından da galip ayrılmayı başardı ve adını ana tabloya yazdırdı.

Merakla beklenen Hearthstone Masters Bükreş turnuvası, 18–20 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Dünyanın önde gelen Hearthstone oyuncularının mücadele edeceği dev turnuvanın ödül havuzu ise 100.000$.


Haber: Mustafa Şeker- Medium.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI