Beşiktaş için Jonathas İddiası

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde golcü arayışları kapsamında Hannover 96’da forma giyen Jonathas isminin gündeme geldiği iddia edildi.

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde golcü arayışları kapsamında Hannover 96’da forma giyen Jonathas isminin gündeme geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlı transfer komitesi üyeleri bu futbolcu ile daha önce de ilgilenmiş o zaman bu transfer gerçekleşmemişti.

Geçen sezon sakatlıklarla boğuştu

2016-2017 sezonunu Rubin Kazan’da tamamlayan 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezonun ilk yarısını Kazan’da tamamladıktan sonra Hannover 96’ya geldi. Burada sakatlık sorunu ile boğuşan golcü oyuncu, görev aldığı 12 maçın 7’sine ilk 11’de başladı. Brezilyalı oyuncu, oynadığı maçlarda 3 gol, üç asist yaptı.

Jonathas, maliyeti düşük diye cazip

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre yeni sezonda maliyeti düşük oyuncularla ilgilenen Siyah-beyazlı yönetim, bu futbolcuyu kiralamayı düşündüğü ifade edildi.  1.92 boyundaki forvet oyuncusu kale önünde etkili oyunu ile dikkat çekiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI