Beşiktaş, PAOK'u devirdi

Beşiktaş Sompo Japan, Yunanistan deplasmanında PAOK'u 69-60 kağlup etti.

Beşiktaş Sompo Japan, Yunanistan deplasmanında son çeyrekte çıkmayı başardı.

Maçın büyük bir kısmını PAOK karşısında geride götürse de son 5 dakikada inanılmaz bir savunma yapan siyah-beyazlı ekip, Toddrick Gotcher’in önderliğinde sahadan 60-69 galip ayrıldı ve Avrupa’da sezona galibiyetle başladı.

Gelecek hafta Beşiktaş, İstanbul’da Zaragoza’yı ağırlarken PAOK ise Szobathely’e konuk olacak.

Maçın Hikayesi:

Maça hızlı giren PAOK olurken ev sahip, kısalarının basketleriyle bir anda skorda öne fırladı. Hücumda üretmekte zorlanan Beşiktaş, Toddrick Gotcher’in bireysel çabalarıyla ayakta kalmaya çalışsa da çeyreği 17-16 geride kapattı.

İkinci çeyrekte iki takım da hücumda çok fazla hata yaptı. Taraftarının desteğiyle bu bölümde Beşiktaş’ın üstünlüğü ele almasını izin vermeyen PAOK, soyunma odasına da 33-32 önde gitti.

James McAdoo’nun devreye girmesiyle birlikte 3. çeyrekte Beşiktaş, maçta ilk kez öne geçti. Fakat çeyrek sonunda PAOK’da JeQuan Lewis tekrar devreye girince son çeyreğe önde giren taraf 49-47 ile PAOK oldu.

Ev sahip ekip, son çeyreğe de iyi girdi ve son 5 dakikaya 60-55 önde girmeyi başardı. Fakat son 5 dakikada Beşiktaş her şeyi değiştirdi. Harika bir savunmayla rakibine sayı şansı vermeyen temsilcimiz, 14-0’lık bir seri yakaladı ve maçı kazandı.

Maçın Yıldızları:

Beşiktaş’ta Toddrick Gotcher 19 sayıyla maçın yıldızı olurken James McAdoo 12 sayı, 11 ribaund, Jordan Theodore 11 sayı, 4 asist ve Birkan Batuk 10 sayı, 5 asist yaptı.

PAOK’ta ise JeQuan Lewis 19 sayı, 3 asistle oynarken Zane Knowles de 11 sayı, 7 ribaund yaptı.

Eurohoops.net/tr

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI