Beşiktaş, Strasbourg'u devirdi

Beşiktaş Sompo Japan Takımı, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 10. haftasında deplasmanda Sıg Strasbourg takımını 99-64 mağlup etti.

Beşiktaş Sompo Japan Takımı, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 10. haftasında Fransa deplasmanında Sıg Strasbourg takımını 69-64 mağlup etti. 

Baştan sona müthiş bir mücadelenin yaşandığı maçta Beşiktaş Sompo Japan ilk devreyi rakibi karşısında 36-32 yenik kapadı. Beşiktaş bu sonuçla grubunda 5. galibiyetini elde etti. Siyah-Beyazlı ekip Strasborg karsında ilk maçı kendi sahasında 78-71 kaybetmişti. 

İlk çeyrekte dengeli bir oyun ortaya çıksa da, ikinci çeyrekte hücumda iyiden iyiye tıkanan Beşiktaş bu bölümde epey zorlandı ve rakibinin de ritme girememesiyle birlikte soyunma odasına 36-32’lik skorla 4 sayı geride girdi.

Soyunma odasından iyi dönen Beşiktaş, üçüncü çeyrekte önce rakibini yakaladı ve ardından son çeyreğe 52-51’lik skorla önde girdi. Son çeyrekte kontrolü genel anlamda elinde tutan siyah-beyazlılar, savunmaların öne çıktığı maçtan önemli bir galibiyet aldı.

Beşiktaş, İstanbul’da oynanan ilk maçı 78-71’lik skorla kaybetmişti.

Strasbourg‘da Nicolas Lang 11 sayı-3 ribaunt yaparken, Ali Traore 14 sayı-6 ribaunt, Jarell Eddie 9 sayı-4 ribaunt ve Youssoupha Fall 8 sayı-4 ribaunt yaptı.

Beşiktaş‘ta Jason Rich 28 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Ivan Buva 12 sayı-4 ribaunt, Erkan Veyseloğlu 9 sayı-4 ribaunt, Phil Pressey 7 sayı-3 asist ve Kenan Sipahi 5 sayı-2 asist yaptı.

1. Periyot: 21-20
2. Periyot: 15-12
3. Periyot: 15-20
4. Periyot: 13-17


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI