Beşiktaş Voleybolda 'Devam' kararı aldı

Beşiktaş Yönetimi, voleybolda kadın ve erkek takımlarınının faaliyetlerini durdurma karından vazgeçti

Kartalhaber.com özel haberi... 

Beşiktaş Yönetimi, voleybolda kadın ve erkek takımlarınının faaliyetlerini durdurma kararındar vazgeçti. Beşiktaş Yönetimi'nin geçtiğimiz hafta aldığı voleybol şubesinin faaliyetlerini durdurma kararı büyük tepki çekmişti. 

Beşiktaş Yönetimi liglere katılma hakkının bitmesine 24 saat kala flaş bir karara imza atarak voleybol şubesini devam ettirme kararı aldı. 

Kartalhaber'in aldığı duyuma göre, Spor Başkanı Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçtiğimiz gün Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı arayarak bu karardan vazgeçmesini istedi. Başkan Orman da yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı görüş alış verişinin ardından voleybol kadın ve erkek takımlarının faaliyetlerine devam ettirme kararı aldı. 

Beşiktaş'ın yeni sezonda genç oyuncularla yoluna devam edeceği vurgulandı. 

Beşiktaş'ın aldığı radikal sonrası Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ Beşiktaş'ın faaliyetleri durdurma kararı alması durumunda kadın ve erkek takımlarının gelecek sezon  faaliyetlerine başlama kararı alması taktirde Bölgesel Lig'de mücadele edeceğini açıklamıştı. 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI