Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'e öyle bir teklif yaptı ki!

Beşiktaş'ın sözleşmesini uzatmak istediği teknik direktör Şenol Güneş'e yaptığı teklifin detayları belli oldu.

Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz hafta teknik direktör Şenol Güneş’le sözleşme yenilemek istediğini resmen açıklamıştı. Bu açıklamanın devamı gelmedi. Bazı kaynaklar, Fikret Orman’ın tüm sorumluluğu Güneş’e bırakmak istediğini iddia etti. Bu fikrin karşısında duran kaynaklar ise Orman’ın Güneş’ten kurtulmak için bu hamleyi yaptığını savunuyor.

İkinci grubun iddiasına göre; Orman, Güneş’e, TL üzerinden yılda 10 milyon TL teklif etti. Güneş şu anda 2.5 milyon euro (yaklaşık 15 milyon TL) kazanıyor. Yönetimin yaptığı teklife, “hayırlı olsun, her şey Beşiktaş’ın iyiliği ve başarısı için. Güzel ve olumlu bir karar gibi görüyorum…” ifadesini kullandı. Buna rağmen maaşını euro üzerinden almak isteyen ve 10 milyon TL’yi düşük bulan Güneş’in yönetime henüz “evet” veya “hayır” demediği ise gelen bilgiler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI