Beşiktaş'a Nika Ninua Geliyor... İşte Yeni Talisca

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ın gelecek sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gürcistan medyası, Dinamo Tiflis takımının orta saha oyuncusu Nika Ninua'nın Beşiktaş ile anlaştığını flaş haber olarak duyurdu. 

1999 doğumlu merkez orta saha oyuncusu olan Nika Ninua Gürcistan Ümit Milli Takım forması da giyiyor

Beşiktaş'ın transfer radarına bir orta saha oyuncusu daha girdi. Son olarak Gürcistan basınından Giorgi Kohiashvili'nin paylaşımına göre Dinamo Tiflis takımının orta saha oyuncusu Nika Ninua'nın Beşiktaş ile anlaştığını duyurdu. 1999 doğumlu merkez orta saha oyuncusu Gürcistan Ümit Milli Takım forması da giyiyor.

Ajdarasport sitesinin muhabiri Giorgi Kohiashvili, oyuncunun Beşiktaş ile anlaştığını doğruladığını açıkladı. 

Nika Ninua kimdir?

22 Haziran 1999 doğumlu Nika Ninua, merkez orta saha bölgesinde görev yapıyor. Dinamo Tiflis takımında 94 kez görev alan Ninua, 11 kez Gürcistan U21 takımında da forma giydi. Ninua geçen sezon UEFA Avrupa Ligi ön eleme turlarında 6 maça çıkmış ve bir gol atmıştı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI