Beşiktaş'ın kasası dolacak

Beşiktaş Kulübü, dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yüzde 250 oranında bedelli sermaye artırımı kararı aldı.

Beşiktaş'ın Yüzde 250 Bedelli Sermaye Artırımı ve Hedeflediği Gelir

Beşiktaş Kulübü, dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yüzde 250 oranında bedelli sermaye artırımı kararı aldı. Bu önemli kararın ardından Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ (BJKAS), konuya dair ayrıntıları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte Beşiktaş'ın bedelli sermaye artırımı kararına ve hedeflediği gelire ilişkin detaylar:

Beşiktaş'ın Yapmış Olduğu Bedelli Sermaye Artırımı Kararı

Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ (BJKAS), yönetim kurulu toplantısında alınan karar çerçevesinde bedelli sermaye artırımı yapma kararı aldı. Bu kapsamda şu detaylar belirlendi:

Mevcut 240 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle, sermaye artırımıyla 600 milyon TL (%250) artırılarak 840 milyon TL'ye çıkartılacak.

Bu sermaye artırımıyla Beşiktaş, önemli bir gelir kaynağı oluşturmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ın Hedeflediği Gelir

Beşiktaş, bedelli sermaye artırımıyla elde etmeyi hedeflediği geliri şu alanlarda kullanmayı planlıyor:

1. Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile yapılan lisans anlaşmasının uzatılması karşılığı kulübe yapılacak ödeme: %50-%60 oranında.

2. T.C. Ziraat Bankası A.Ş., Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve DenizBank A.Ş. konsorsiyumuyla imzalanan "Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi" kapsamında kredi ödemeleri: %20-%25 oranında.

3. Futbol A Takım hakediş ödemeleri: %12-%18 oranında.

4. Şirket işletme giderleri ve tedarikçi ödemeleri: %12-%18 oranında.

5. Bonservis ödemeleri: %4-%6 oranında.

Bu hedefler doğrultusunda Beşiktaş, yaz transfer döneminde yapılacak takviyeler için önemli bir bütçe oluşturmayı planlıyor.

Kaynak: Habertürk 






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI