Beşiktaş'ın transfer gözdesi Alen Halilovic kimdir?

Alen Halilovic kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Yetiştiği Dinamo Zagreb forması altında çıktığı 61 resmi maçta 8 gol atıp 4 de asist yapan Halilovic, 2014 yılında ise 2.2 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılığında Barcelona'ya transfer oldu.

Halilovic kariyerine rekorlarla başladı. Dinamo Zagreb'in kulüp tarihinin forma giyen en genç futbolcusu, Hırvatistan 1. Lig tarihinin en genç yaşta gol atan oyuncusu, Hırvatistan Milli Takım tarihinde forma giyen en genç oyuncu ünvanın sahibi oldu.

Barcelona B takımına kayıt edilen Halilovic, as takım formasını sadece 15 Ocak 2015 tarihinde Elche ile oynanan Kral Kupası maçının 62. dakikasında oyuna dahil olarak giyebildi.

Halilovic, daha sonra sırasıyla kiralık olarak Sporting Gijon, Hamburg ve Las Palmas formaları giydi.

2018 yazında bedelsiz olarak Milan'a transfer olan Halilovic, İtalyan deviyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Halilovic, bu sezon Milan'da yeteri kadar forma şansı bulamazken, UEFA Avrupa Ligi'nde oyuna sonradan dahil olarak üç maçta görev alabildi ve gol katkısı yapamadı.


Alen Halilovic kimdir, kaç yaşında?

Dinamo Zagreb altyapısında futbola başlayan Alen Halilovic, 18 Haziran 1996 doğumlu. Henüz 17 yaşında ardından Barcelona'ya transfer oldu. 2016 yılında Hamburg'un yolunu tutan genç futbolcu, geçtiğimiz yıl Milan'a transfer olmuştu. Ofansif orta saha oyuncusu olarak görev yapan Alen Halilovic, bu sezon Milan'da 3 maçta forma giydi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI