Beşiktaş'ta Hentbolde 2 Tranfser

Beşiktaş hentbolde iki önemli transfere imza attı

Beşiktaş, erkek hentbolda Josip Buljubasic ve Genco İlanç'ı transfer etti. 

Beşiktaş, erkek hentbolda yeni sezon için yürüttüğü transfer çalışmaları kapsamında, Josip Buljubasic ve Genco İlanç'la sözleşme imzaladı. 
Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu açıklama yapıldı; 
"Beşiktaş Aygaz Takımımız, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, sol oyun kurucu pozisyonunu Josip Buljubasic ve Genco İlanç ile güçlendirdi.
2013-19 yılları arasında formamızı giyen, bu süre zarfında Türk vatandaşlığını tercih ederek A Milli Hentbol Takımımıza kazandırdığımız, defansif özellikleri ile öne çıkan, Hırvat asıllı Türk vatandaşı tecrübeli oyuncu Josip Buljubasic ile 1 yıllık, Göztepe formasıyla geçtiğimiz sezon 75 gole imza atarak dikkat çeken, Genç Milli Hentbol Takımımızda forma giymiş, siyah-beyazlılarımıza hücum organizasyonlarında katkı sağlayacak genç oyuncu Genco İlanç ile iki yıllık sözleşme imzalandı.
Takımımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Josip Buljubasic ve Genco İlanç'a hoş geldin der, başarılar dileriz."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI