Bırakın koltuklarınızı!

''Beşiktaş'ta istifalar ardı ardına geliyor. Sayın başkanla daha kendini ifade etmeden ne oldu ki istifalar gelmeye başladı çok merak ediyorum! ..'' Gölge Kalem Bahadır Taşkın yazdı...

YOLUN SONU GÖZÜKTÜ 

Beşiktaş'ta istifalar ardı ardına geliyor. Sayın başkanla daha kendini ifade etmeden ne oldu ki istifalar gelmeye başladı çok merak ediyorum!  

Merak etmeyin hiçbiriniz bulunmaz hint kumaşı değilsiniz. Camia olarak hepinizden istifalar bekleniyor zaten. 

Adaylıklar açıklandıktan önce başka, adaylıklar açıklandıktan sonra başka, başkan seçildikten başka oynayanlar.. Sözüm size... Lütfen gereğini yapın ve Beşiktaş'ı daha  fazla meşgul etmeyin. 

Hepinizin yaptığınız belli Amirane tabirle yemezler! Şu an kulüpte  üst düzey olarak çalışan Gökhan Sarı, Umut Kutlu, Serdıl Gözenekli ve Seçil Aygün... Doğuru veya yanlış Herkes istifasını sunmuşken çalıştığınız ekibin başınaa gelen Seçil Aygün  iki taraflı oynadığı iddia edilirken şimdi istifa etmek mi zor geliyor? 

Gökhan Sarı ve Umut Kutlu göreve geldikleri andan bu yana yaptıkları en iyi iş istifa etmek olurken sıra sende Seçil Aygün... Sen kaybeden ekibin parçası değil miydin? 

Beşiktaş'ın finansal olarak çok zor durumda... Bu kararlar  alınırken sen icra kurulunda değil miydin? Tek bir sorum var sana Seçil Aygün; herhangi bir icra kurulunda geçen bir konuyla alakalı itirazın, şerhin, kabul etmemen ve ya muhalefetin oldu mu? Eğer yoksa şimdi çalışma arkadaşlarını yarı yolda bırakıyor gibisin. 

Hayırdır Profera! 

Kulübün içinde Profera Danışmanlık başlı başına çiftlik kurmuş. Daha başkan mazbatasını almadan kimden aldığın güçle kulüp çalışanlarını tehdit ediyorsun Cenk Sümer? İnsanların zekasıyla dalga geçme! Ahmet Nur Çebi bu camiayı birleştirmeye geldi, ayırmaya değil; yemezler... 

Hery Kessinger'ın )Diplomasi' kitabında dediği gibi eğer taraflardan biri masadan zafer kazanıp her şeyi yapıyorsa ortada bir zafer yoktur. Muhakkak ezilen taraf bu ukalalığın hesabını sorar. Cenk Sümer emin ol; Profera olarak kazanan taraf değilsin. 

2014'ten bu yana yaşanan çöküş sürecinden dolayı etim olarak istifa etmek zorundasın. Sadece seçim sürecinde bir yerden bir tarafa geçmen işe yaramaz. Beşiktaş'ın menfaatleri yerine Profera'nın  menfaatleri için çalışman gayet doğal olabilir ama artık sen de gerekeni yap; kulübü terk et! 

Bu camia bu oyunları yüzlerce kez gördü, ilk değilsin. 

Lale Dönemi bitti, alçaklara kar yağıyor...  Ve Beşiktaşlıların anımsamak istemeyeceği bir dönem bitiyor. 

Asıl olan Beşiktaş, hayatta Beşiktaş... 


BAHADIR TAŞKIN 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI