Bizi bırakmayın

Aboubakar ve Talisca, Beşiktaş’ta kalmak istiyor.

Aboubakar ve Talisca, Beşiktaş’ta kalmak istiyor. Kiralık sözleşmeleri bitecek iki yıldızın Fikret Orman’a, “Burada seviliyoruz. Gelecek sezon da Beşiktaş’ta devam etmeyi çok istiyoruz” dedikleri, başkanın “Merak etmeyin, elimizden geleni yapacağız” yanıtını verdiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Yapılacak takviyeleri belirleyecek en önemli hususlardan birisi ise hiç şüphesiz Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar'ın durumları... Kiralık sözleşmeleri sezon sonunda bitecek iki oyuncu da siyah-beyazlı takımda yola devam etmek istediklerini bildirdiler. Geçtiğimiz günlerde Ümraniye'deki tesislere bir ziyaret gerçekleştiren başkan Fikret Orman'la görüşen ikilinin, bu dileklerini ilk ağızdan ilettikleri öğrenildi.

BİZ DE YARDIMCI OLALIM
Tercümanın da yer aldığı görüşmede Talisca'nın başkan Orman'a, Benfica'ya dönmek istemediğini dile getirerek, "Burada herkes beni çok seviyor. Ben de Beşiktaş'ta mutluyum. Kulübümle de anlaşırsanız gelecek sezon da kalmayı çok isterim" dediği ifade edildi. Porto'dan kiralanan Vincent Aboubakar'ın da Talisca'nınkine benzer sözler kullandığı kaydedilirken, gerekirse kulübü ile görüşerek transferi için yardımcı olmaya hazır olduğunu da kaydettiği dile getirildi.

Başkan Fikret Orman'ın iki yıldızın bu tavırlarından çok memnun olduğu ve sırtlarını sıvazlayarak, "Merak etmeyin. Biz de sizden memnunuz. Kalmanız için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Sizler de bu konuda bize yardımcı olursanız seviniriz" yanıtını verdiği belirlendi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI