Bozkurter: Paralar nerede başkan?

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Hasan Bozkurter, Radyospor'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş bundan önceki iki sezon şampiyon oldu ki; kasasına Şampiyonlar Ligi'nden 84 milyon euro girdi. Beşiktaş'ın masasına 200 milyon gelir TFF'dan geldi. Her galibiyetten sonra gelen 1.5 milyon TL de var. Şampiyonluklardan, tribün, loca gelirleri süper... 255 milyon dolarlık sporluk anlaşması dediler. 

Kartal Yuvası mağazalarından ''Müthiş satış yapıyoruz'' diyorlar ki; gerçekten de Beşiktaş taraftarı Beşiktaş ürünlerine büyük ilgi gösteriyor. Cenk Tosun'dan kasaya 22.5 milyon euro geldi. Marcelo, Tosic gibi satılan futbolcular da var. Hatta Sayın başkan açıkladı; sponsorluk gelirleri 225 milyon euroyu buldu. 

Peki bu borçlar neden arttı? Bu paralar nerede? Talisca gitti bu arada... Bari o kadar gelirin var, neden Talisca gibi br yıldızı takımda tutmadınız ki? Sayın başkan bizi eleştiri yaptığımız için sevmiyor. Beşiktaş'ın Divan Kurulu toplantıları yayınlanmıyor. Sayın başkan bu göreve şeffaf bir yönetim sözüyle geldi ama bize sansür koydu. Beşiktaş'ın bir bölüm medyası gerçekleri yazmıyor. Mali, sportif başarıları bile öğrenemiyoruz. Bunlar neden yazmıyorlar, bunu medya mensuplarına soruyoruz? 

Beşiktaşlıların parasıyla kurulmuş bir televizyonu  kimse kapatamaz? Kendin bir tv kurarsın orada yayınlamazsın. Yok öyle BJK TV'yi gerçeklere kapatmak!  

Beşiktaş kongre üyesi gençler var. Çıkıp anlatıyorlar. Ancak maalesef yönetim hala aynı kafada ilerliyor. Sayın Fikret Orman artık bu işleri geçmeli. Artık BJK TV'yi Beşiktaşlılara açmalı. 

Dün CSKA Moskova maçını izledik. Ne yazık ki, savunma hattımız çok kötüydü. Vida satılacaksa, savunmaya iyi bir transfere ihtiyacı var. Sadece savunma deği, 8 ve 10 numara transfer edilmeli. para yokken bu transferler nasıl yapılacak? Akıl alacak gibi değil. Şimdi umudumuz Dünya Kupası'nda hepimizin göğsünü kabartan Vida'nın olası transferi... Durumu en iyi Şenol Güneş özetledi; ''transfer istemiyorum, yeter ki eldekileri tuttun'' yorumunda bulundu. 

Geçen sezon Negredo, Lens, Love gibi kötü transferler yapıldı. Negredo transferi 3 yılda 4.2 milyon euro alacak? Arkadaş bu transferi sen nasıl yaptın? Şimdi bir de kur farkı var. Döviz son aylarda yüzde 26 arttı. Bu şu demek; borç kur bazında 26 arttı. 

Sayın başkan stat yaptı, sponsorluk gelirlerini artırdı, iki sezon da üst üstte şampiyonluk yaşandı. Bunlar güzel şeyler, teşekkür ediyoruz ama kulübümüz kötü yönetiliyor. Borçlar aldı başını gidiyor. Bu esnada futbol takımımız da tüm bu yaşananlardan kötü ilgileniyoruz. 

Beşiktaşlılar bir an önce bir araya gelip bu kötü durumdan nasıl çıkabiliriz tartışmalı. Şimdi diyorlar ki sadece Beşiktaş'ın değil, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da 2 milyar TL'yi aşan borcu var. İki ezeli rakibimizin kötü durumda olması bizi düzlüğe çıkarmaz. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI