Cyle Larin piyangosu

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Cyle Larin'i takımlarında görmek istediğini açıkladı.

Beşiktaş’ın geçen sezon devre arasında kadrosuna dahil ettiği fakat beklentileri karşılamayan Cyle Larin’in devre arasında takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Siyah-beyazlı yönetimin Kanadalı golcüyü bir takıma kiralamak istediği de biliniyordu.

Malatyaspor’dan Cyle Larin açıklaması

Radyospor’da yayınlanan bir programda konuşan Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ikinci yarıda takıma yapacakları takviyeler konusunda açıklamalarda bulunurken Larin isminden de bahsetti. Başkan Gevrek, “Görüştüğümüz oyuncular var. Ara transfer döneminde kadromuza 3 oyuncu takviye edeceğiz. Cyle Larin beğendiğimiz bir oyuncu. Transfer konusunda oturup konuşmak lazım. Larin konusunda Beşiktaş’la görüşmemiz olmadı” dedi.

Beşiktaş’ta gol atamadı

Beşiktaş’ta bu sezon başında yakaladığı şansı iyi değerlendiremeyen golcü oyuncu, ilerleyen haftalarda formasını önce Negredo, sonrasında Vagner Love ve en sonunda Güven Yalçın’a kaptırdı. Genelde UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynayan Kanadalı golcü, Süper Lig’de bu sezon gol kaydedemedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI