Ferdi Kadıoğlu transferinde flaş gelişme

Beşiktaş’ın transfer gündemindeki Ferdi Kadıoğlu’nun transferini bitirmek için yetki alan Siyah-beyazlı kulübün eski oyuncularından Baki Mercimek, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giriş yaptı.

Beşiktaş’ın transfer gündemindeki Ferdi Kadıoğlu’nun transferini bitirmek için yetki alan Siyah-beyazlı kulübün eski oyuncularından Baki Mercimek, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giriş yaptı. Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncunun transferini bitirmek için uğraşıyordu. Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda kadroda gençleştirme operasyonu kapsamında daha önce gündemine aldığı Ferdi Kadıoğlu’nun transferi için girişimlerini hızlandırdı.

Kulübü 1 milyon Euro’yu kabul etmedi

Hollanda Eredivisie kulübü Nijmegen’de forma giyen Türk asıllı futbolcu geçtiğimiz aylarda kendisine teklif edilen A Milli takım formasını giymeyi de reddetmişti. Hollanda Ümit Milli Takımı’nda forma giyen genç oyuncu, 2018 yılında milli takımlar düzeyinde 5 maçta 3 gol attı.  Beşiktaş yönetimi, Nijmegen kulübüne genç oyuncunun transferi için 1 milyon Euro bonservis bedeli önermiş fakat bu teklif kabul görmemişti.  Genç oyuncu, Hollanda basını tarafından geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI