Fikret Orman TFF'ye Çıkıyor

Son birkaç gündür ABD’de bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın İstanbul’a gelerek TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşecek.

Son birkaç gündür ABD’de bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın İstanbul’a gelerek TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşeceği belirtildi. 

Başkan Fikret Orman'a yakınlığıyla bilinen TRT Spor Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer’in haberine göre, normal şartlar altında ABD’den direkt olarak Münih’e gitmeyi planlayan Orman, Talisca’nın sarı kartı sonrası rotayı İstanbul’a kırdı. Yarın tesislerde teknik heyet ve futbolcularla toplantı yapacak Orman’ın Pazartesi günü ise soluğu TFF’de alması bekleniyor.

Beşiktaş, Avrupa'dan örnekleri hazırlıyor!

Hem Talisca hem de yönetim konuyla ilgili federasyona başvuracak. Beşiktaş’ın Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu da Avrupa’dan örneklerin de içinde bulunduğu bir dosya hazırlığında. Tıpkı Caner Erkin’in pozisyonunda olduğu gibi talimat değişikliği de talep edilecek.

Beşiktaş’ın savunma yapmayacağı sadece pozisyonla ilgili düzeltme talep edeceği kaydedildi.

Ali Turan'la yaşadığı mücadelede sarı kart göreb Talisca, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi için cezalı duruma düşmüştü. 

Ali Turan, Talisca'nın sarı kartı için ne demişti?

Maçtan sonra konuşan Ali Turan ise pozisyonu şöyle yorumlamıştı: 'Kameradan bakılınca müdahelesi yok gibi gözüküyor ama Talisca'nın bana müdahelesi var. Hakemin takdiri kart konusu. Talisca'nın bana müdahelesi var.'

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI