Guti'nen kampa Katılacağı tarih

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in yeni sezonda yanında yardımcısı olması konusunda anlaşmaya varılan Guti Hernandez’in geliş tarihi belli oldu.

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in yeni sezonda yanında yardımcısı olması konusunda anlaşmaya varılan Guti Hernandez’in geliş tarihi belli oldu. Başkan Fikret Orman, geçtiğimiz ay içinde Şenol Güneş’in yanına mutlaka bir yardımcı antrenör alacaklarını açıklamıştı.

Slovakya kampına katılıyor

Beşiktaş yönetiminin her konuda anlaşmaya vardığı İspanyol antrenörün salı veya çarşamba Slovakya’nın Samorin’deki kampına katılacağı ifade ediliyor.

Guti Hernandez, Beşiktaş’a gelmek için birçok teklifi kabul etmedi

Skorer’de yer alan habere göre Guti’nin Beşiktaş’a gelmek için kendisine gelen bir çok teklifi de kabul etmediği belirtildi.  Real Madrid’in altyapıda iki sene daha görev alma teklifini kabul etmeyen İspanyol teknik adamın, Beşiktaş’tan sonra Real Madrid A Takımı’nın başına geçmeyi planladığı öğrenildi. Hocalık kariyerinde Beşiktaş’ın önemli bir yer tutacağını da İspanyol kulübüne ileten Guti’nin, Şenol Güneş gibi bir hocanın yanında çok şeyler öğreneceğini sözlerine eklediği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI