İşte Mesut Darendeli'nin Yaptığı Olay Konuşma

Beşiktaş'ta geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen Mali Genel Kurul'da Mesut darendeli'nin konuşması büyük yankı uyandırmıştı.

Kartalhaber.com özel haber... 

Beşiktaş'ta geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen Mali Genel Kurul'da  Mesut Darendeli'nin konuşması büyük yankı uyandırdı. Beşiktaşlılar Darendeli'nin yaptığı konuşmayı günlerdir tartışıyor. Ancak genç kongre üyesinin yaptığı konuşmaya kimse ulaşamıyordu.  

BJK Tv'nin baştan sona kadar çektiği ancak yayınlamadığı Mali Genel Kurul'da Fikret Orman Mesut Darendeli'nin üslubunu eleştirip, "Daha döne kadar bizimleydin. Ne oldu da bizim karşımıza geçtin? Sallayarak Beşiktaş'a yönetici olamazsın" ifadesini kullandı. 

Darendeli de Orman'a yanıt olarak, "Üslubuma her zaman dikkat ederim. Burası Türkiye'nin en büyük  kulübü Beşiktaş. Kulübüme sevdalı biri olarak son yıllarda artan ve ödenmeyecek duruma gelen borçlardan endişe ediyorum. İyi olanı alkışlarken yapılan yanlışları eleştiririm. Kimseye de itaat etmem. Bugüne kadar koltuk sevdasında olmadım, bundan sonra da olmayacağım. Beşiktaş'ta sizin bulunduğunuz yönetimde yer almayacağıma söz veririm" dedi. 

Beşiktaş'ta mali Genel Kurulu'nda yapılan bu konuşmaya Kartalhaber ulaştı. BJK TV'nin sır gibi sakladığı görüntüler bir yana, amatör kamerayla çekilmiş görüntülerde 

Darendeli'nin konuşmasının bir bölümü yer alıyor;  

İşte Darendeli'nin mali Genel Kurul'da yaptığı konuşma; 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI