Kartalhaber Gücü Etkisinde

Türkiye'nin en çok takip edilen internet sitelerinden biri olan Kartalhaber'in yaptığı çağrı etkisini gösterdi ve gereken yapıldı.

Türkiye'nin en çok takip edilen internet sitelerinden biri olan Kartalhaber'in yaptığı çağrı etkisini gösterdi ve gereken yapıldı. 

Kayseri'de geçtiğimiz pazar günü oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle biten maçın hemen ardından Siyah-Beyazlı kulübün yöneticilerinin yer aldığı loca basılmıştı. Beşiktaşlı yöneticilere yapılan saldırıda bir kulüp görevlisi yaralanmıştı. Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran olay sonrası yaptığı açıklamada, "Burası Patagonya değil, bu saldırı Beşiktaş camiasına yapılmıştar" diyerek tepkisini dile getirmişti. Olayların sorumlusu olduğu iddia edilen MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy da Beyaz TV'ye bağlanarak, "Adnan Bey nereden güç alıyorsa, geçmişiyle birlikte gelecekte de neler yaşayabileceğini tahmin ediyorum" diyerek tehdit vari bir açıklama yapmıştı. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yaşanan bu olayı kapatmak için yöneticilere talimat verdiği belirtilirken Beşiktaş yönetim kurulunun bu açıklama sonrası suskun kalması camianın tepkisini çekmişti. 

Kartalhaber bu duruma sessiz kalmadı ve camianın sesisne kulak vererek Beşiktaş Yönetimi'ne hitaben; ''Ya Gerçekleri Açıklayın, Ya Da Gereğini Yapın!" başlıklı haberi yayınladı. 

Kurulduğu günden bu yana Beşiktaş'ın yanında yer alan ve kulübün kurumsallaşması ve büyük atılımlar gerçekleşmesi için tarafsız yayınlar yapan Kartalhaber'in bu haberi büyük yankı uyandırdı. bu haberimizin ardından milletvekili Baki Ersoy açıklama yaparak yaşanan olaylar nedeniyle Beşiktaş camiasından özür diledi. 

Kartalhaber olarak yine geceli gündüz Beşiktaş'la ilgili doğru, dürüst ve anında haberleri sizlere aktarmaya devam ederken Beşiktaş kurumsal kimliğinin korunması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

Beşiktaş camiasının Kartalhaber'e gösterdiği ilgi ve desteğine teşekkür ederiz. 

Kartalhaber'in 'Ya Gerçekleri Açıklayın, Ya Da Gereğini Yapın!" başlıklı haberi için tıklayın...  

İlişkili haber... Baki Ersoy Özür Diledi 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI