Ya Gerçekleri Açıklayın, Ya Da Gereğini Yapın!

Kartalhaber.com'dan Beşiktaş Yönetim Kurulu'na tarihi çağrı...

Kayserispor galibiyeti ne kadar önemliyse camia için galibiyet sonrası Beşiktaş locasının basılması ve Beşiktaşlı yöneticilerin ve o maç için görevli çalışanların tartaklanması, sözlü ve fiili tacize uğratılması camiayı o kadar üzmüştür. Beşiktaş isminin ve Beşiktaş armasının büyüklüğünün farkında olunmaması Büyük Beşiktaş camiasını çok üzmüştür. 


Maç sonrası sıcağı sıcağına yapılan açıklamalar yönetim kurulunun birlik olduğu ve camia olarak tepki verip kanun önünde hesap soracağımız yönündeydi ama başkana gelen telefonlar yüzünden olay soğumaya ve üstü kapatılmaya bırakılmadı. 

İlk tepkileri ciddi şekilde veren ve olayın takipçisi olacağını söyleyen Beşiktaş 2. Başkan Sayın Adnan Dalgakıran hem başkanın ricası hem de Kayseri cephesinden gelen tehlikeli söylemler ve birtakım sebepler yüzünden tehdit edilmesi yüzünden Beyaz TV de ilk söylediklerini değiştirmek zorunda kalması tüm Beşiktaşlıları derinden sarsmıştır. Buradan soruyoruz; Beşiktaşlı yöneticinin terör örgütü ile ilişkisi var mıdır ve ilişkisi olduğuna dair kanıtların ortaya çıkarılacağı yönünde tehdit edilmiş midir? 


Beşiktaş'ın buraya kadar makul görülebilecek bir olayla karşı karşıya kaldığımızı düşünebilirsiniz ama burası herhangi bir kamu ya da özel sektör kuruluşu değildir. Burası Beşiktaş ve Beşiktaş kelimesinin, armasının ağırlığının farkında mısınız Sayın Yönetim Kurulu? 

Beşiktaş’ı kimse tehdit edemez, haklı olduğu ve daha da önemlisi mağdur olduğu konuda geri adım atmasına göz yumamaz. Beşiktaş'ın en önemli temsil edecek kurumu Beşiktaş Yönetum Kurulu'dur. Ve önemli olan ayrıntılardan biri de; iş hayatınızdaki konumunuz ve dedikodu korkularınız Beşiktaş arma ve markasını düşürmeyi kabul edilemez olduğudur. 


Sayın Yönetim Kurulu; Beşiktaş'ı böyle temsil edecekseniz lütfen en kısa zamanda istifa edip kongre kararı alınız. Beşiktaşlı yutmaz, göz yummaz, haklıysa alttan almaz. Camia 2 gündür sizden bilgilenecek bir açıklama beklerken, kapalı kapılar arkasındaki yüz yüze ve telefon konuşmalarıyla Beşiktaş küçültülemez.


Olay çok basit, tehdit edilen ve darp edilen yönetim kurulu üyeleri ve personel yapanları tam tespit edip o yönde bilgi vermişken hatta Beşiktaş personeli %100 kişileri tespit etmişken... 

Buradan soruyoruz... Kamera kayıtları kim ve kimler tarafından alındı, nasıl saklandı?  Yarın öbür gün kamera kayıtları ortaya çıktığı zaman ve emin olun çıkacaktır o koltukta nasıl duracaksınız. Darp edilenleri nasıl susturacaksınız. Beşiktaş emekçisi arkadaşımızın da işini kaybetme korkusuyla susmasına Yönetim Kurulum olarak siz nasıl ve nereye kadar göz yumacaksınız? 


Doğruların er geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır ve unutmayın. Beşiktaş Onursal Başkanı Sayın Süleyman Seba’nın Beşiktaş’a bıraktığı en önemli mirası “Beşiktaş’ı Üzmesinler”di ama maaalsef üzüyorlar Beşiktaş’ı ve sizler de üzüyorsunuz. 

Lütfen Beşiktaş’a sahip çıkalım. Siz yöneticiler; unutmayın ki; bu arma Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşudur unutmayın bunu.  

Kartalhaber.com 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI