Kolej Havası'na görkemli gala

''Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi'' galası Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

"Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi"nin Galası Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Beşiktaş Kulübü'nün katkılarıyla hazırlanan, Serpil Hamdi Tüzün’ün kurduğu ‘Özkaynak Düzeni’ ile başlayıp Onursal Başkan Süleyman Seba’nın temsil ettiği değerlerle yoğrulan, Beşiktaş'ın 1989-92 yılları kazandığı üst üste üç şampiyonluğun bilinen-bilinmeyen hikayelerinin anlatıldığı ‘Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi’nin galası, Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Sertan Ünver’in yaptığı filmin galasına; Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar ve Teknik Direktör Abdullah Avcı ile 1989-92 yılları arasında Beşiktaş'ın formasını giymiş efsane futbolcularla çok sayıda davetli katıldı.

6 Eylül Cuma günü vizyona girecek Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi’nin özeti şöyle:

Kolej Havası, Beşiktaş'ın tarihinin en parlak dönemlerinden birine imza atan, 1989-92 yılları arasında üst üste 3 şampiyonluk kazandığı takıma ve efsane futbolcular Metin-Ali-Feyyaz dönemine odaklanıyor. Serpil Hamdi Tüzün’ün kurduğu ‘Özkaynak Düzeni’ ile başlayıp Süleyman Seba’nın temsil ettiği değerlerle yoğurulan bu ekibin bilinen-bilinmeyen hikayelerini ortaya çıkarıyor. Sporda centilmenliğin, takımdaşlığın, mütevazılığın paradan ve şampiyonluktan önce geldiği günlere uzanan bir yolculuğa çıkartarak Türkiye futbolunun bugünkü sorunlarının altını çiziyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI