Menajerden Yeni Transfer

Beşiktaş'la ortaklık yapan İstbasket basketbolda yeni transferini açıkladı.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, İstbasket menajerlik şirketinden yeni bir oyuncu daha transfer etti. İstbasket'in oyun kuru oyuncularından Sedat Ali Karagülle’yi kadrosuna dahil etti. Karagülle, Bandırma Basket'in kapatılması nedeniyle boşta kalmıştı. 

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, oyun kurucu Sedat Ali Karagülle’yi kadrosuna dahil etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre 21 yaşındaki ve 1,90 metre boyundaki Sedat Ali Karagülle, kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

2017-2018 sezonunda Bandırma Kırmızı’da kariyerine başlayan Sedat Ali, 35 lig maçında 6,6 sayı ve 2,4 ribaunt ortalamalarını yakaladı. Bir sonraki sezon aynı takım formasıyla 28 lig maçında forma giyen genç oyuncu, 5,8 sayı ve 1,6 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.

Geçen sezon Bandırma Basketbol Kulübünde 20 lig maçında parkeye çıkan oyun kurucu 9,1 sayı, 3,3 ribaunt ve 1,2 asist ortalamalarıyla yılı tamamladı.

Çebi yönetimi geçtiğimiz ay İstbasket menajerlik şirketiyle anlaşıp Bandırmabasket kulübünün birçok oyuncusunu 1 milyon dolar karşılığında transfer etmişti. 

İşte büyük yankı uyandıran haberimiz

Beşiktaş Basketbol Takımına Menajerlik Şirketi Ortak Oldu

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI