Orkan Çınar sürprizi

Beşiktaş'ta Orkan Çınar'a bir şans daha verilecek.

Beşiktaş’a transfer olduğu günden beri hayal kırıklığı yaratan oyuncuların başında gelen Orkan Çınar’a bir şans daha verilecek. 2017-2018 sezonu başında büyük umutlarla Gaziantepspor’dan kadroya dahil edilen genç oyuncu, geldiği ilk sezon kadro genişliğinden dolayı ilk yarıda Süper Lig’de forma şansı bulamadı. Sezonun ikinci yarısında Konyaspor’a kiralanan 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon başında takıma geri dönse de Şenol Güneş’in gözüne giremeyince Adana Demirspor’un yolunu tuttu.

Orkan Çınar kampa dahil edilecek

Sezonun ilk yarısında Adana Demirspor’da geçiren Orkan, ikinci yarı tekrar Beşiktaş’a da dönse de kadroya alınmadı. Sezonun ikinci yarısında hiçbir resmi maçta forma giyemeyen 23 yaşındaki oyuncu konusunda transfer komitesi önemli bir karar alacak. Genç oyuncu için Abdullah Avcı ile görüşen yönetim, bu oyuncunun sezon başı kampına götürülmesini istedi. Orkan, kampta eğer beklentileri karşılayamazsa bir takıma bonservisi ile beraber satılacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI