Sergen Yalçın için sürpriz iddia

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra yaklaşık bir buçuk senedir boşta olan Teknik Direktör Sergen Yalçın için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra yaklaşık bir buçuk senedir boşta olan Teknik Direktör Sergen Yalçın için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte başarılı çalıştırıcının yeni takımı...

Süper Lig'de en son Beşiktaş'ı çalıştıran ve bir süredir görev yapmayan Sergen Yalçın'ın yeni adresi merak ediliyordu. Başarılı teknik adamın geleceği ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi.

BİR SEZONDA İKİ KUPA

Sergen Yalçın en son çalıştırdığı Beşiktaş ile aynı sezonda hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu oldu ve sezonu iki kupa ile kapattı. Siyah-beyazlı kulübün çalıştırıcılığından önce Malatyaspor, Alanyaspor, Konyaspor, Eskişehirspor gibi takımları çalıştırdı.

Ayrıca Sergen Yalçın, 2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ın başında 37 resmi maçta görev aldı. Bu maçlarda 24 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyet alarak 77 puan topladı ve maç başına 2.08 puan ortalaması elde etti.

ADI FENERBAHÇE'YLE ANILMIŞTI

Sergen Yalçın'ın ismi Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası Fenerbahçe ile anılmış, teknik adamın sarı-lacivertli kulübün adayları arasında yer aldığı iddia edilmişti.

SÜRPRİZ İDDİA

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra iki yıldır boşta olan Sergen Yalçın'ın adı Azerbaycan ekibiyle anılıyor. Azeri basınına göre 50 yaşındaki çalıştırıcıyı Neftçi Bakü takımın başına getirmek istiyor.

Bakü ekibi geçen sezon ligi şampiyon Karabağ takımının 22 puan gerisinde üçüncü sırada tamamlamıştı. Hayal kırıklığı ile sonlanan sezonun ardından Azeri ekibinde teknik direktör Laurentiu Reghecampf ile yolları ayırmaya hazırlanıldığı, Rumen teknik adamın ayrılığına ilişkin detayların çözülmesi durumunda yolların ayrılacağı belirtildi.

İLK TEMAS SAĞLANDI

Azeri Futbolinfo'da yer alan habere göre kulüp, sponsoru olan firmanın yöneticilerinden birinin yaptığı görüşmeyle Sergen Yalçın ile ilk kontağı kurdu, Reghecampf ile yolların ayrılmasıyla müzakerelerin daha ciddi olarak yürütüleceği ifade edildi. Uzun süredir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın Süper Lig'den önemli bir teklif almaması durumunda Neftçi'nin başına geçmeyi kabul edeceği savunuldu. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI